Шопинг в Одрин

Преглед

Програма:

Отпътуване от град Монтана в 00:00 ч. (от паркинга на Централна ЖП Гара), от Враца в  00:45 ч. (от Митница Враца), от София (храм-паметник " Александър Невски" - от страната на ул. "Оборище") по маршрут София - Капитан Андреево. Сутринта се пристига в Одрин  към 08:00 ч.

Посещение на търговската борса (почистващи препарати, козметика, маслини, зехтин и турски сладкиши), Margi Outlet (търговски център с около 50 магазина на популярни марки), МОЛ ERASTA. По желание самостоятелно посещение на Джамията "Селимие" - символът на Одрин, построена по проект на Мимар Синан.
Свободно време за пазар и разходка в центъра на града, където са покритите базари. Не пропускайте да опитате популярния одрински таваджигер /запържен черен дроб, приготвен по специална рецепта/. Свободно време за пазаруване на Синия пазар.

Отпътуване за България около 17 ч. Завръщане около полунощ.


Цена: 49 лв

Начин на плащане:

  Капаро от 25 лв при записване, доплащане - 7 дни преди отпътуване

  Забележки:

  Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40

  Необходими документи:


  Валиден задграничен паспорт; за деца до 18 г. - нотариално заверена декларация от двамата родители. Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещение на български граждани в Република Турция.


Шопинг в Одрин

Включително:

Шопинг в Одрин

 • Транспорт с лиценциран автобус по маршрута

 • Водач от агенцията

 • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро

 • Разходи от личен характер

 • Застраховка Отмяна на пътуване - между 2-3% от стойността на туристическия пакет

Грабни тази почивка и се отдай на релакс!

Подобни дестинации