Holiday Home Chalkidiki

Преглед

Халкидики - вили на плажа

Почивка в Гърция със собствен транспорт


Вилите се намират в близост до пясъчен плаж, разполагат със съвсем ново оборудване, всички удобства, безжичен интернет, безплатни шелзонги и чадъри на плажа, тераси с изглед към морето, както и външно барбекю.Alexger Nikiti Sea View Front Beach

Deluxe House Holiday home

Халкидики/ Никити


Разположение: къщата се намира в имот на първа линия на плажа в Никити, на главната крайбрежна улица на Никити, но в тиха и спокойна част (последната таверна е на повече от 150 м от мястото), на пешеходно разстояние от центъра на градчето:

http://alexger-nikiti-sea-view-front-beach-deluxe-house.hotelschalkidiki.com/en/

Разгърната площ: 100 кв. м.

Етажи: 3 (сутерен, партерен етаж и първи етаж).

Брой стаи: 4 спални, хол, кухня.

Брой бани с WC: 2 + външен душ пред къщата (къщата разполага с два големи бойлера).

Възможност за настаняване: 8 – 9 човека комфортно, като има разтегателни легла и дивани за до 11 човека.

Къщата разполага с: WI-Fi с добро покритие в цялата къща; мрежи против комари на всички прозорци; външно барбекю с дървени въглища (необходимо е да се съобразявате с изискванията къде в градината да е поставено, т.е. не е разрешено да се поставя навсякъде); външен слънчев душ за лесно измиване, след като сте били на плажа.

Плаж: безплатен, със ситен пясък и плитки и чисти води, отстои на 10 м от къщата, посетителите на къщата разполагат с 4 чадъра и 8 големи пластмасови шезлонга с меки шалтета; не се препоръчва да се оставят деца без надзор на плажа, защото между къщата и плажа има улица, по която има движение на автомобили.


Описание на стаите:

Сутерен - две спални (и двете с климатик) и баняWC; по-малката стая (13 кв. м) разполага с две отделни легла 90 x 200 см, вграден прозорец за светлина в тавана с размер 80 х 80 см, неотваряем прозорец към стълбището с размер 40 на 60 см;  по-голямата стая, (15 кв. м), разполага с едно двойно легло 140 х 200 см, два прозореца за светлина в тавана с размер 80 х 80 см; в двете стаи е изградена климатична система  Daikin която охлажда и постоянно опреснява въздуха, като вкарва външен охладен въздух в помещенията; банята е модерна, с душ кабина.

Партерен етаж – кухня, хол и баняWC; кухнята е оборудвана с всичко необходимо (пералня, котлони, фурна, двоен хладилник, съдомиялна машина, тостер, кафе машина за еспресо с ръкохватка, бързонагряваща кана, тенджери, тигани, чинии, чаши и прибори за хранене за до 10 човека); холът е оборудван с телевизор със сателитни канали на „Булсатком“, троен разтегателен диван (140 х 200 см в разтегнато състояние), двоен разтегателен диван (100 х 200 см в разтегнато състояние) – не препоръчваме да се използват и двата, защото се намалява цялостния комфорт в къщата; банята е модерна, с душ кабина. Пред хола има тераса с гледка към морето и маса за осем човека. На този етаж няма климатик, етажът е прохладен, заради морския бриз.

Първи етаж – две спални; едната спалня е с балкон с изглед към морето, прохладна е, заради морския бриз и няма климатик,  разполага с двуетажно легло с размери 2 х 90 x 200 см и още едно легло с размер 110 х 200 см; на големия и просторен балкон има маса с 4 стола, където можете да се наслаждавате на  прекрасната морска панорама; другата спалня гледа към задния двор и има климатик, тераса с масичка и стол и две легла (с размери съответно 110 х 200 см и 120 х 200 см), като второто е издигнато на височина от 1 метър и се качвате до него по дизайнерски направени стълби/шкафчета.Alexger Gerakini Beach House View

Holiday home


Халкидики/ ГеракиниРазположение: къщата се намира в имот на първа линия, втори ред, на 40 м от тих плаж в Геракини: http://alexger-gerakini-beach-house-view-holiday-home.hotelschalkidiki.com/en/

Разгърната площ: 150 кв. м.

Етажи: 3 (полусутерен, партерен етаж и първи етаж).

Брой стаи: 4 спални, хол, кухня.

Брой баниWC: 2 + външен душ пред къщата (къщата разполага с два големи бойлера).

Възможност за настаняване: 8 – 9 човека, като има разтегателни легла и дивани за до 12 човека (но не препоръчваме се използва максимума на настаняване).

Къщата разполага с: WI-Fi с добро покритие в цялата къща; мрежи против комари на всички прозорци; външно барбекю с дървени въглища (необходимо е да се съобразявате с изискванията къде в градината да е поставено, т.е. не е разрешено да се поставя навсякъде); външен слънчев душ за лесно измиване, след като сте били на плажа.

Плаж: безплатен, със ситен пясък и плитки и чисти води, отстои на 40 м от къщата, посетителите на къщата разполагат с 4 чадъра и 8 големи пластмасови шезлонга с меки шалтета.

Описание на стаите:

Полусутерен - две спални (и двете с климатик) и баняWC; по-малката стая (15 кв. м) разполага с две отделни легла 90 x 200 см;  по-голямата стая, (30 кв. м) разполага с едно двойно легло 140 х 200 см, разтегателно легло 160 х 200 см и легло 90 х 200 см, телевизор (със сателитни канали на „Булсатком“); банята е модерна, с душ кабина. Под стълбището има пералня.

Партерен етаж – кухня, хол; кухнята е оборудвана с всичко необходимо (котлони, фурна, двоен хладилник, съдомиялна машина, тостер, кафе машина за еспресо с ръкохватка, бързонагряваща кана, тенджери, тигани, чинии, чаши и прибори за хранене за до 10 човека), маса с 4 стола; холът е оборудван с климатик, телевизор със сателитни канали на „Булсатком“, два двойни дивана и фотьойл (не са разтегателни), вътрешна трапезна маса с шест стола. Пред хола има тераса с гледка към морето и маса за осем човека.

Първи етаж – две спални и баняWC; едната спалня е с балкон с изглед към морето и разполага с климатик и със спалня 160 x 200 см; другата спалня е с климатик и две легла - едно 80 х 200 см, което се разтяга до 160 x 200 см и едно единично легло 90 х 200  см; банята е модерна, с душ кабина.


Цена за цялата вила за една нощувка, в зависимост от периода на престой : 


Юли и август 2020 г. - 432 лв.


Септември 2020 г. - 375 лв.


** Цените са валидни при минимум 4 нощувки:


Условия на плащане: при резервация се заплаща сумата от 500 лв. 100% доплащане – най-късно 21 дни преди началната дата на резервацията.

Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 24 часа след резервацията и внасянето на депозит, Потребителят не дължи такса прекратяване

  • ако прекратяването е от 1 до 21 дни преди началната дата на резервацията, таксата прекратяване е в размер на 500 лв.;

  • ако прекратяването е от 20 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на туристическия пакет в лева;

  • ако прекратяването е под 9 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева.

Вилите разполагат с безплатен безжичен интернет, собствен плаж с шелзонги и чадъри, 2 бани и тоалетни, климатици, както и външно барбекю.

Къщите разполагат с: WI-Fi с добро покритие в цялата къща; мрежи против комари на всички прозорци; външно барбекю с дървени въглища (необходимо е да се съобразявате с изискванията къде в градината да е поставено, т.е. не е разрешено да се поставя навсякъде); външен слънчев душ за лесно измиване, след като сте били на плажа.

На разположение на всеки гост: две кърпи (една за лице и една за тяло) и чаршафи; спалното бельо се сменя само при престой над 7 нощувки след всяка 4-та нощувка. Осигурени са в минимални стартови количества, докато си заредите: малки сапунчета, 100 мл веро, 100 мл течен сапун, устройства против комари за включване в контакти, по 2 рула тоалетна хартия във всяка баня, едно руло кухненска, няколко пликчета за боклук, хартия и фолио за печене, една гъба и попивателна кърпа, няколко таблетки за миялна машина и течни таблетки за пералня.

Не се осигуряват: шампоани, тоалетна хартия, сапуни, прах за пране, таблетки за миялна машина, средства за предпазване от комари за всички гости за целия им престой.

Почистване: къщата е почистена и дезинфекцирана преди да бъде предадена на гостите и друго почистване по време на перстоя не се предлага. Спалното бельо се сменя след 4-тата нощувка, само при постой над 7 нощувки. В къщата има пералня и всички видове уреди за почистване на къщата (прахосмукачка, метла, кофа,  парцал, препарати за почистване и дезинфектанти).

На разположение при поискване: бебешко креватче, ютия.

Изисквания към гостите: стаите се заемат при пристигането след 15.00 ч. и се освобождават в деня на отпътуването в 10.00 ч.;  не е прието в затворения комплекс да се пуска високо музика; след 22.00 ч. не трябва да се вдига шум – да се говори високо, да се слуша музика, да се пее и пр.; мястото на дворното барбекю се определя от управителя на къщата и не може да се променя произволно от гостите.

ВАЖНО: На място, при настаняването, от клиентите се изисква damage deposit (депозит срещу нанасяне на евентуални щети) в размер на от 200 до 300 EUR на престой за целия обект (в зависимост от броя на почиващите), който се заплаща на посрещащия служител и за което клиентите получават надлежен документ, а внесената сума се възстановява в края на престоя им, след установяване на факта, че оставят обекта в приемлив вид – без повреди и липси на имущество.


Грабни тази почивка и се отдай на релакс!

Подобни дестинации